Volg ons op sociale media

Ervaringen met ICTWaarborg

Ervaringen deelnemers ICTWaarborg

ICTWaarborg bestaat in 2018 alweer 14 jaar. Wij zijn trots op onze deelnemers en zij op ons, zoals blijkt uit hun ervaringen die wij op deze pagina met u delen.

De ervaring van ActiveView met ICTWaarborg

ActiveView heeft een concrete en eenvoudige visie; het leveren van uitstekende diensten. Service met een glimlach. Op natuurlijke wijze en met dezelfde glimlach in het achterhoofd, spant ons hele team zich dagelijks in om onze klanten te ontzorgen. 

Gebruik makend van de standaard SLA van ICTWaarborg hebben wij onlangs onze Service Level Agreements aangepast van onze bestaande en nieuwe diensten. Goed om te weten dat ICTWaarborg deze SLA en de leveringsvoorwaarden actualiseert! 

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening en spiegelen die ook naar onze leveranciers en partners. Door gebruik te maken van de diverse modellen van ICTWaarborg hebben we ook de kwaliteit van onze belangrijke documenten geborgd. Samen met de grote hoeveelheid beschikbare informatie op het extranet én de informatieve evenementen die regelmatig worden georganiseerd maakt dat we zeer tevreden zijn met onze deelname aan ICTWaarborg. 

Naast die schat aan informatie hechten klanten steeds meer waarde aan duidelijkheid en zekerheid. We hebben inmiddels al diverse keren mogen ervaren dat we opdrachten hebben gekregen mede doordat we aangesloten zijn bij ICTWaarborg. Dat geeft klanten in het beslissingstraject extra vertrouwen ten opzichte van andere aanbieders.

ActiveView , Marcel Uittenbogaard, directeur

De ervaring met ICTWaarborg van Alternate

Alternate is al jaren een bekende en innovatieve speler in de branche. Een bewijs daarvoor is de ICTWaarborg Award ‘Computerwebwinkel van het jaar’, die het publiek voor de 6e keer toekende aan Alternate. Daar zijn wij buitengewoon trots op, evenals op de 4,5 ster die Alternate na ruim 1300 beoordelingen krijgt toebedeeld op Computerwinkels.nl. Iedere consument wil zekerheid. De vermelding van het ICTWaarborg-certificaat op onze website en in de showroom in Ridderkerk draagt bij aan ons betrouwbare en professionele imago. Doordat wij zijn aangesloten bij ICTWaarborg hebben onze klanten vertrouwen in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Alternate Nederland, Thijs Reijns, salesmanager

De ervaring met ICTWaarborg van Azerty

Wij hebben veel profijt van de telefonische contacten met ICTWaarborg waarbij we een objectieve uitleg van wetgeving krijgen, waardoor we een kwestie met onze klant op een correcte manier kunnen oplossen.

Daar waar het om bemiddelingszaken gaat hebben we een prettige samenwerking met ICTWaarborg. Ook de uitgebreide naslagmogelijkheden in het Kenniscentrum op de website worden door ons veel geraadpleegd.

Azerty, Francisca van den Ende

De ervaring met ICTWaarborg van Ermis Domeinruimte

ICTWaarborg geeft onze klanten zeven zekerheden en met het behalen van onze Publieksprijs zakelijke dienstverlener van het jaar 2014 is daar een achtste bijgekomen, namelijk dat klanten die onze nieuwe klanten voorgingen tevreden klanten zijn. Vanuit de gedachte dat een sterke branche er één is die voldoet aan kwaliteitsnormen, klanttevredenheid en wettelijke eisen een gezonde branche is, hebben wij direct voor ICTWaarborg gekozen toen zij de hostingbranche omarmde.

Ermis Domeinruimte

De ervaring met ICTWaarborg van E-Support Automatisering

Het lidmaatschap van ICTWaarborg is een belangrijke aanvulling voor E-Support Automatisering. In deze tijd is het belangrijk je te onderscheiden. In een moeilijke markt, na een moeilijke periode, is het goed de klanten een signaal te geven: we zijn er nog en we doen er alles aan om dat zo te houden! De zekerheden die ICTWaarborg biedt en de certificering die ze uitgeven, geven klanten net dat extra duwtje!

E-Support Automatisering, Enrico Scholman

De ervaring met ICTWaarborg van Final Soft en Hardware

Voor ons is ICTWaarborg een goede aanvulling op onze manier van werken, wij proberen al sinds de opening van onze winkel in 1993 om de service en kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Met het keurmerk en de 7 zekerheden kunnen wij de klant extra overtuigen dat ze bij ons aan het goede adres zijn voor alles wat men nodig heeft op het gebied van computers , accessoires en service. Ook hebben we dankzij ICTWaarborg duidelijke algemene voorwaarden waarin alles helder is uitgelegd zonder kleine lettertjes voor de klant!

Final Soft en Hardware, Michel Kopmels

De ervaring met ICTWaarborg van Forcys Computers

We zijn al jaren aangesloten bij ICTWaarborg. Hiermee willen wij aantonen dat we een betrouwbaar IT-bedrijf zijn en dat ICTWaarborg achter ons staat.

Dat vertrouwen blijkt ook uit de 6 prijzen die we gewonnen hebben bij de verkiezingen Computerwinkel van het jaar.

Hiermee laat de consument zien dat ze tevreden zijn over ons en de weg naar ICTWaarborg weten te vinden.

Forcys Computers, Tom Dekker

De ervaring met ICTWaarborg van Hedo Pro

ICTWaarborg bied zekerheid dat je als klant deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat je waar krijgt voor je geld. Zekerheid dat, als ondanks alle inzet er toch een probleem ontstaat, men voor bemiddeling kan aankloppen bij ICTWaarborg. Allemaal zaken die door onze klanten worden gewaardeerd.

Hedo Pro BV verzorgt systeembeheer en netwerkbeheer voor diverse MKB-bedrijven in de regio. We doen het goed of we doen het niet is hun motto! Eerlijkheid, openheid en transparantie zijn de uitganspunten. Dezelfde uitgangspunten als ICTWaarborg heeft, vandaar dat we zo goed bij elkaar passen.

Hedo Pro

De ervaring met ICTWaarborg van KNS Automatisering BV

Doordat wij zijn aangesloten bij ICTWaarborg hebben wij niet alleen goede algemene leveringsvoorwaarden, maar garanderen wij onze klanten diverse zekerheden, zoals geschilbehandeling of mediation, certificering en de zekerheid dat afspraken worden nagekomen. Dankzij ICTWaarborg is er eindelijk een actieve brancheorganisatie voor de ICT-branche.

KNS Automatisering BV, Arnout de Jager

De ervaring met ICTWaarborg van Niku Solutions

Een keurmerk is vandaag de dag heel belangrijk. Het aanbod op internet is ontzettend groot en veel mensen zien door het bomen het bos niet meer. Het is daarom fijn dat men terug kan vallen op een vertrouwd keurmerk. Een van de eisen waaraan zakelijke dienstverleners met een ICTWaarborg-keurmerk moeten voldoen, is een deskundig en goed bereikbaar aanspreekpunt. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat mensen met hun vragen bij mij terecht kunnen. Bij een dienstverlener die is aangesloten bij ICTWaarborg staat de klant centraal. Dat komt volledig overeen met mijn visie.

Niku Solutions

De ervaring met ICTWaarborg van Over MEER Design

Bij het starten van mijn bedrijf heb ik mezelf beloofd dat ik de beste service wil bieden aan mijn klanten en dat ik wil dat ze weten dat ik een eerlijk en professioneel bedrijf voer. Het ICTWaarborg-logo op mijn website en mijn auto, alsmede op mijn communicatiemiddelen zorgt daar voor, ik zou het die professionaliteit zelf niet beter naar buiten kunnen brengen. Ook vind ik het enorm fijn dat er heel veel communicatiemiddelen beschikbaar zijn. Als voorbeeld: de promotiemiddelen van Microsoft voor het einde van Windows XP had ik zelf nooit gevonden, of ik had er überhaupt niet aan gedacht om ze te zoeken. Ze stonden in de nieuwsbrief van ICTWaarborg. Ook vond ik goed bij mijn bedrijfsvoering passende algemene voorwaarden die ik zo over kon nemen.

Over MEER Design, Kimberly van Overmeeren, Aardenburg (Zeeland)

De ervaring met ICTWaarborg van PC Support thuis

Mijn bestaande klanten wisten niet dat ik was aangesloten bij ICTWaarborg, die vertrouwden mij al.

Ik heb nog geen beroep hoeven doen op ICTWaarborg, maar ik vind wel dat het een vertrouwde uitstraling geeft aan vooral nieuwe klanten.

Dat merk ik ook aan de reacties van iedereen op mijn ICTWaarborg Award! ICTWaarborg geeft ‘aanzien’. Ik vind het zelf ook prettig dat ik een organisatie ‘achter mij heb’.

PC Support thuis, Aletta Zeedijk

De ervaring met ICTWaarborg van petaPC

Sinds de start van petaPC zijn we lid van ICTWaarborg. Daardoor weten onze klanten dat hun computer bij petaPC in vertrouwde handen is. Dat onze manier van werken door onze klanten wordt gewaardeerd blijkt uit het feit dat we al 2 jaar achtereen zijn verkozen tot het beste computerservicebedrijf van Friesland. Mede daardoor hebben we recent een 2e vestiging in Leeuwarden kunnen openen.

petaPC

De ervaring met ICTWaarborg van RV Trading

Sinds twee jaar zijn we nu aangesloten bij ICTWaarborg en we zijn erg tevreden over deze organisatie. Er wordt via ICTWaarborg duidelijk gecommuniceerd wat te doen om bijvoorbeeld problemen met onze klanten op te lossen. De jaarlijkse nominatie voor de ICTWaarborg Awards spreekt ons ook erg aan. We krijgen daarop veel positieve reacties van onze klanten en dit jaar werden we zelfs beste computerwinkel 2014 in de provincie Overijssel. Hier zijn we erg trots op en het is goede reclame voor ons bedrijf.

ICTWaarborg betekent een stuk zekerheid voor ons en onze klanten. Door dit waarborg te voeren, stralen we ook veel meer meetbare kwaliteit uit dan voorheen.

RV Trading , Reinald Voortman

De ervaring met ICTWaarborg van SOMCOM

In juli 2012 hebben wij als servicebedrijf en winkel besloten om ons aan te sluiten bij ICTWaarborg. Dit puur om dat extra beetje zekerheid en gevoel mee te kunnen geven aan onze klanten.

In principe zochten wij naar een soort BOVAG, maar dan voor de computerbranche. De bemiddelingsservice hebben we gelukkig nog nooit nodig gehad, maar de extra aangereikte tools waren zeker welkom. Zo communiceren wij in de winkels en op de website dat wij ICTWaarborg-gecertificeerd zijn en maken wij dankbaar gebruik van het beoordelingssysteem via zoekcomputerhulp.nl. Hierdoor hebben wij een doelgroep bereikt die wij anders nooit over de streep hadden kunnen trekken om naar ons toe te komen. De kers op de taart was dat wij ook mede dankzij deze groep klanten Servicebedrijf van het jaar zijn geworden van de provincie Drenthe. Dat is erg welkom op het moment dat we ook precies 10 jaar bestaan.

SOMCOM

De ervaring met ICTWaarborg van TINC Computers

Sinds 2005 is TINC Computers een tevreden lid van ICTWaarborg. Zij geven TINC het keurmerk van wat zij presenteren, een betrouwbaar bedrijf met zekerheid. Ook door de ICTWaarborg Awards die uitgereikt worden, kunnen klanten zien met wat voor soort bedrijf zij in zee gaan.

TINC Computers

De ervaring met ICTWaarborg van TVI

ICTWaarborg is een organisatie die de belangen van de klant behartigt. Aangezien wij service hoog in het vaandel hebben, is het voor ons ook belangrijk dat klanten zekerheden hebben. ICTWaarborg biedt deze. De certificering die ICTWaarborg biedt, geeft je als bedrijf extra betrouwbaarheid naar de klant toe, omdat de klant weet dat ze met een degelijk en solide bedrijf te maken hebben.

TVI

De ervaring met ICTWaarborg van Ucan Fixit

Als reparatie- en onderhoudsbedrijf voor pc’s richten we ons met name op de particuliere markt. Door vooral mond-tot-mondreclame van klanten is ons klantenbestand uitgegroeid tot wat het nu is. Zoekcomputerhulp.nl van ICTWaarborg is daarbij altijd een mooie aanvulling geweest. Vooral ook het feit dat de klant daar zijn beoordeling kan plaatsen vinden wij prettig. Zo kunnen wij en toekomstige klanten zien hoe men ons werk beoordeelt.

Voordat wij lid werden van ICTWaarborg hebben we daar goed over nagedacht. Want wat kon ICTWaarborg eigenlijk voor ons betekenen? Na enig uitzoekwerk zagen we toch heel veel voordelen in het lidmaatschap. Vooral de 7 zekerheden spraken ons aan. Zo weet de consument dat hij met een betrouwbaar bedrijf te maken heeft en in geval van geschillen dat er een oplossing komt. Ook geven de algemene voorwaarden de consument zekerheid en is het voor ons een veilig gevoel dat er achter ons een organisatie staat die als vangnet kan dienen.

Al met al zijn we blij dat we deze stap gemaakt hebben. En dat we nu ook nog eens winnaar zijn geworden als servicebedrijf van de provincie Zuid-Holland is een kroon op ons werk en de goede samenwerking met ICTWaarborg. Dus een ieder die nog aarzelt om de stap naar ICTWaarborg te maken: “We kunnen het u van harte aanbevelen!”

Ucan Fixit, Irma van Uunen en Sonja Bot

De ervaring met ICTWaarborg van Van Kempen ICT

Met o.a. het aansluiten bij ICTWaarborg probeerden wij vertrouwen uit te stralen en ons te onderscheiden van de rest. Als servicebedrijf vinden wij het belangrijk dat klanten naast een 'garantie' ook zekerheden hebben. ICTWaarborg bied deze zekerheden, zekerheden die vandaag de dag eigenlijk best als normaal beschouwd mogen worden.

Het ICTWaarborg-logo staat bij veel mensen bekend vanwege zekerheid en kwaliteit. Daarnaast maken wij gebruik van de algemene voorwaarde, cookie-verklaring en privacy statement van ICTWaarborg. Deze voorwaarden voldoen aan de huidige wetgeving, zo niet, dan past ICTWaarborg deze weer aan. Zo hoeven wij niet constant de wetgeving in de gaten te houden en kunnen wij ons focussen op het bedienen van onze klanten.

Wij hebben in de afgelopen twee jaar 'maar' één keer hulp hoeven in te schakelen bij het afhandelen van een garantie, maar door de snelle reactie en met een passend advies vanuit ICTWaarborg is dit niet geëscaleerd en was de klant uiteindelijk tevreden over de afhandeling. En wij ook , want voor ons is het belangrijk dat de klant niet alleen tevreden is, maar ook dat hij tevreden blijft.

In 2013 wonnen we de publieksprijs Beste ICT-bedrijf voor de provincie Limburg. Deze prijs levert ons door de toen geleverde media-aandacht nog steeds nieuwe klanten op.

Van Kempen ICT, Peter van Kempen

De ervaring met ICTWaarborg van Wifimedia

Als (web)winkel heeft Wifimedia vertrouwen van haar consumenten nodig. Dit vertrouwen is natuurlijk primair onze eigen verantwoordelijkheid, maar een keurmerk dat onafhankelijk is, dat goede algemene voorwaarden heeft en een objectieve bemiddeling, maken wel dat consumenten nog meer vertrouwen in onze (web)winkel krijgen. Juist omdat ons vakgebied een grote overlap heeft met ICTWaarborg, heeft Wifimedia besloten om dit keurmerk als primaire referentie te gebruiken en dus staat het logo prominent bovenaan op onze website.

Wifimedia

Ook deelnemer worden van ICTWaarborg? Klik hier. Benieuwd naar de ICTWaarborg ervaringen van onze partners? Deze vindt u hier.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73