Volg ons op sociale media

Ervaringen met ICTWaarborg

Ook onze partners hebben een mening over en ervaring met ICTWaarborg!

Met gepaste trots kan ik zeggen dat we een uitstekende relatie hebben met bijna 70 partners.

ICTWaarborg kent vier verschillende categorieën: fabrikanten, distrubiteurs, voordeel- en kennispartners. Allemaal bieden ze onze deelnemers diverse en belangrijke voordelen, zoals kortingen, goede contacten, onderlinge kennisuitwisseling.

Uit eigen ervaring weet ik dat, net zoals de klanten van onze deelnemers kiezen voor zekerheid en kwaliteit, onze ruim 1.300 deelnemers om diezelfde reden graag in zee zullen gaan met de partners van ICTWaarborg. Niet zonder reden hebben we met onze partners een diepgaande relatie.

Zij participeren bij onze evenementen, onze websites en bij het organiseren en bijwonen van gezamenlijke workshops.

In de loop der jaren hebben we op die manier wederzijds heel wat ervaringen met elkaar opgedaan en ik maak u graag deelgenoot van de mening van een aantal van onze partners over de ICTWaarborg.

Danielle Evers

 

De ervaring met ICTWaarborg van Microsoft B.V.

“Mijn ervaring met ICTWaarborg kan ik omschrijven als open, ambitieus en servicegericht. ICTWaarborg denkt met je mee en is een meerwaarde voor beide partijen en speelt een belangrijke rol in het ecosysteem van IT-partners en -bedrijven.”

Esther Vermeulen

 

De ervaring met ICTWaarborg van Lenovo

“Lenovo is wereldwijd de no.1 in de PC-markt en kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en innovatie binnen haar productlijn. Belangrijk daarbij zijn de partners waarmee Lenovo in de markt opereert. Die zijn namelijk van essentieel belang om zowel de consumenten- als de zakelijke markt goed te kunnen bedienen. ICTWaarborg onderscheidt zich als partner met extra zekerheid door haar waarborgfonds. Vanwege dat fonds zijn we indertijd het partnerschap aangegaan met ICTWaarborg. Omdat gebruikers op die manier worden beschermd tegen onverwachte en onverhoopte ontwikkelingen die zich, ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen, toch kunnen voordoen. Daarnaast zien we dat de ontwikkeling van ICTWaarborg gelijke tred houdt met de marktomstandigheden. Uitermate belangrijk aangezien onze industrie en de markten zeer dynamisch zijn. Om deze redenen stimuleren wij onze partners dan ook om zich aan te sluiten bij ICTWaarborg, want dat komt de kwaliteitsuitstraling van Lenovo-producten ten goede.”

Egbert Putmans

De ervaring met ICTWaarborg van Stellar Data Recovery

“Stellar Data Recovery is sinds 2010 partner van ICTWaarborg.

Onze ervaringen van de afgelopen jaren zijn zeer positief te noemen. Stellar heeft de afgelopen jaren met succes een uitgebreid reseller netwerk opgebouwd. De verschillende communicatiemogelijkheden die ICTWaarborg ons biedt zijn zeer effectief. De ICTVakdag speelt daarin een grote rol. Dit is ieder jaar weer een hoogtepunt. Dit jaar staat Stellar er ook weer met een opvallende stand. We kunnen hier heel veel van onze partners persoonlijk ontmoeten. De ICTVakdag biedt daar een ideale gelegenheid voor. De mensen achter ICTWaarborg zijn heel oplossingsgericht en vinden altijd een creatieve en passende oplossing. Het contact is heel persoonlijk en erg plezierig. Er heerst een echte “can-do” mentaliteit. Dat spreekt ons erg aan en zorgt voor een prima samenwerking.”

Kees Jan Meerman

De ervaring met ICTWaarborg van OFB

"OFB bestaat inmiddels veertien jaar en sinds enkele jaren hebben wij contact met ICTWaarborg.

Onze ervaring met hun is heel positief! In het begin was ik enigszins kritisch en zag ik niet de voordelen voor een echt partnerschap. Tot we enkele jaren geleden een keer mee deden met de beurs ICTVakdag. Hieruit bleek dat de kwaliteit en de opzet van deze beurs heel goed aansluit bij de producten en diensten van OFB. Dit jaar zijn we officieel partner geworden en hebben we ook een tafel gesponsord tijdens de ICTWaarborg Awards. Onze ervaringen met ICTWaarborg zijn hierdoor nog beter geworden."

Barend van der Want

Meer informatie over het partnership met ICTWaarborg vindt u hier. Benieuwd naar de ICTWaarborg ervaringen van onze deelnemers? Deze vindt u hier.

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73