Volg ons op sociale media

Academy Masterclasses

ICTWaarborg Academy Masterclasses

Zoals u ondertussen wel weet, ondersteunen wij als brancheorganisatie onze deelnemers op vrijwel alle vlakken die bij het ondernemenkomen kijken. Op deze manier heeft u uw handen vrij om zich bezig te houden met waar u goed in bent, ICT, en begeleiden wij u bij bijkomende zaken. Zo houden wij nieuwe wet- en regelgeving in de gaten en vertalen wij dit naar de praktijk. 

Tijdens de Masterclasses, met een klein groepje ondernemers van maximaal 8 personen, bespreken we een bepaald onderwerp van A tot Z en bespreken wij wat dit nu concreet voor u als ondernemer betekent. Hiermee zorgen wij ervoor dat de bedrijfsvoering van onze deelnemers volledig up to date is en helpen wij hen om de juridische risico’s die zij als ondernemer lopen, te verkleinen. 

De Masterclasses zijn exclusief toegankelijk voor ICTWaarborg-deelnemers. De kosten om aanwezig te zijn bedragen € 199,- exl. BTW per Masterclass. 

De Masterclasses voor 2019 zijn gepland op:

Masterclass Algemene Voorwaarden, dinsdag 15 januari:
De zogenaamde kleine lettertjes zijn belangrijk voor uw bedrijf en besparen u veel tijd. Ten eerste weten uw klanten precies waar ze aan toe zijn. Maar bovenal kunnen de Algemene Voorwaarden de risico's die u als ondernemer loopt, verkleinen. Alleen het hebben van algemene voorwaarden is niet genoeg, u moet er ook voor zorgen dat uw algemene voorwaarden van toepassing worden. In de praktijk zien wij het hier vaak mis gaan. Dit kan grote gevolgen voor uw onderneming hebben. In deze masterclass leren wij u dan ook alles over uw algemene voorwaarden en hoe u er voor zorgt dat juist uw algemene voorwaarden van toepassing worden. 

Masterclass Arbeidsrecht, dinsdag 12 februari
Het hebben van goed personeel is een belangrijke factor voor uw onderneming, maar het kan tegelijkertijd ook veel vragen met zich mee brengen. Het arbeidsrecht is voortdurend in beweging. Bovendien heeft nieuwe privacywetgeving invloed op wat van u als werkgever wordt gevraagd. Wat zijn uw rechten en plichten en waar moet u vandaag de dag rekening mee houden? Hoe voorkomt u een conflict met een van uw werknemers en wat doet u als u onverhoopt wel in een conflict verzeild bent geraakt? Wij leren u er alles over tijdens de masterclass Arbeidsrecht.

Masterclass De zekerheid van uw onderneming – het belang van continuïteit, dinsdag 26 februari
Wat doet u als het voortbestaan van uw onderneming wordt bedreigd? En wat gebeurt er als u wegvalt? En wat nu als uw bedrijf onverhoopt failliet gaat? De continuïteit van uw onderneming is belangrijk. Wij constateren dat veel opdrachtgevers van u eisen dat u iets heeft geregeld omtrent de continuïteit en zekerheid over het voortbestaan van uw onderneming. Wij hebben hier een oplossing voor. Wij vertellen u er graag alles over tijdens onze masterclass.

Masterclass Privacy en uw onderneming, dinsdag 17 september
Privacy is een hot topic. Er is veel over privacy en de nieuwe wetgeving te doen in de maatschappij. De AVG is in werking getreden en andere nieuwe wetten staan alweer voor de deur. Zo zal de komende e-Privacy Verordening ook weer een impact hebben op uw onderneming. Al deze nieuwe privacywetgeving kan nogal wat verwarring opleveren. Want welke wet is nou van belang en wat betekent het voor uw onderneming? Wij leren u er alles over in deze masterclass. 

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73