Volg ons op sociale media

Continuïteitsregeling

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan een continuïteitsregeling. Een continuïteitsregeling bestaat uit juridisch vastgelegde afspraken rondom een faillissement van een bedrijf.

Mocht uw ICT-bedrijf failliet gaan, voorkomt de continuïteitsregeling ervoor dat de curator de dienstverlening stop kan zetten.  Dit biedt extra zekerheid voor uw klanten. 

De klant vertrouwt op u  

Het succes van uw bedrijf is mede te danken aan het vertrouwen van uw klanten. Zij moeten erop kunnen vertrouwen dat u de continuïteit van uw diensten kunt waarborgen. De diensten die de klant afneemt, wilt hij of zij natuurlijk behouden in de toekomst.

Om deze zekerheid aan uw klanten te bieden, hebben onze juristen de continuïteitsregeling voor u opgesteld en helpen u met de implementatie ervan.

Continuïteit gewaarborgd

Wanneer de continuïteit van uw bedrijf bedreigd wordt door bijvoorbeeld een faillissement, ervaren uw klanten geen problemen en blijven beschikken over bijvoorbeeld hun website, applicaties en data.

Kosten

Voor € 995,- uw eigen Continuïteitsregeling: u bepaalt hoe u de regeling inricht; wij bieden u de bouwstenen om uw regeling samen te stellen. Zo creëert u zelf een regeling op maat, waarbij u gebruik kunt maken van alle ondersteuning en aanvullende diensten die de dienst Uw Continuïteitsregeling u biedt. 

Vraag hier de Continuïteitsregeling aan voor uw bedrijf.

*om gebruik te maken van onze extra diensten dient u deelnemer te zijn bij ICTWaarborg. Klik hier om aan te sluiten

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73