Volg ons op sociale media

HR-dienstverlening

Heeft u personeel in dienst? Dan zijn goede documenten belangrijk. Dat zorgt voor duidelijkheid en kan een conflict met een werknemer voorkomen. Ook zorgt het ervoor dat ieders rechten en plichten duidelijk worden vastgelegd en vastgesteld.

Onze HR-diensten 

Als deelnemer van ICTWaarborg heeft u al toegang tot diverse juridische up-to-date documenten. Daarnaast kunt u echter nog meer regelen, namelijk uw personele documenten. 

Personeelshandboek
Dit legt u vast in een personeelshandboek. In een personeelshandboek neemt u alle interne regels, richtlijnen, procedures en arbeidsvoorwaarden voor uw werknemers op. Wat is het protocol voor ziekmelden? Wat zijn de regels rondom roken en het opnemen van vakantiedagen?

Reglementen
Wilt u nog meer regelen op het gebied van social media en hoe werknemers met hun eigen apparatuur tijdens werk omgaan? Daar hebben wij reglementen voor. Zo hebben wij een Bring Your Own Device, Calamiteit datalekken, ICT en Internet Reglement en een Social Media Reglement.  

Auto van de zaak
Maken uw werknemers gebruik van een auto van de zaak? Dan wilt u ook afspraken maken over wie er in de auto mag rijden en wie er aansprakelijk is bij een ongeval of bekeuring. Dit kunt u regelen in een de gebruikersovereenkomst auto van de zaak.  

Personeel inhuren
Maakt u wel eens gebruik van ingehuurd personeel? Met onze inhuurovereenkomst voorkomt u dat er sprake is van werkgeversgezag en worden de onderlinge verplichtingen goed vast gelegd. 

Dienstverband beëindigen
Wilt u afscheid nemen van een van uw werknemers? Ook dan zijn we er voor u. Met onze vaststellingsovereenkomst wordt het dienstverband in onderling overleg juist beëindigd. 

Kosten

Voor de dienstverlening HR betaalt u een extra bedrag van € 25,- per maand. Hiervoor krijgt u alle up-to-date personele documenten. Hulp nodig bij het invullen? Combineer het dan met onze dienst Jurist op Locatie.

*om gebruik te maken van onze extra diensten dient u deelnemer te zijn bij ICTWaarborg. Klik hier om aan te sluiten

HR-dienstverlening nodig? 

Vul onderstaand formulier in of bel naar 088 - 77 300 73.  

Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

captcha om mensen en robots te onderscheiden

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73