Volg ons op sociale media

Innovatieve labels

ICTKeurmerk

Het ICTKeurmerk wordt toegereikt aan apparatuur die voldoen aan de best mogelijke beveiliging. De keurmeesters hebben diverse eisen vastgesteld om uw apparatuur te kunnen keuren. Het ICTKeurmerk geeft geen absolute garantie dat er geen mankementen meer zullen optreden, maar het is het maximaal haalbare. Dit is voor u een zekerheid dat u dit kan voorkomen. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen.

Hoe kom ik aan een ICTKeurmerk?

Uw apparatuur wordt gecontroleerd door Keurmeesters. Zij zijn hiervoor opgeleid door ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor de ICT. Alleen gecertificeerde bedrijven komen in aanmerking om medewerkers op te laten leiden tot Keurmeester. Het ICTKeurmerk geldt daarom ook alleen in samenhang met een certificering bij ICTWaarborg.

Bent u op zoek naar een Keurmeester? Alle gecertificeerde Keurmeesters vind u via deze site. 

Huisautomatisering

Woont u in een rijtjeshuis, appartement of een vrijstaande woning? Huisautomatisering is geschikt voor elk type woning (nieuwbouw of een bestaande woning). 

Huisautomatisering heeft veel voordelen:  

Comfort
- altijd de juiste temperatuur in huis
- wakker worden door een zacht gedimd licht en een automatische wekker 
- lichten gaan automatisch aan en uit als u door het huis loopt 

Energiebesparing
- op elk moment van de dag inzicht in uw energieverbruik
- buitenshuis de temperatuur binnenshuis regelen 

Beveiliging
- continu uw huis beveiligd
- veilige woonomgeving
- inbraakpreventie  

Zorg
- langer thuis blijven wonen door slimme alarmeringen 
- betere zorg door aangesloten apparatuur 

Bent u op zoek naar een partij die kan helpen bij uw huisautomatisering? Op de website van Huisautomatisering vindt u alle aangesloten bedrijven >> 

Meld uw bedrijf aan

Als bedrijf kunt u zich aansluiten bij de innovatieve labels van ICTWaarborg. Neem contact met ons op om uw bedrijf aan te melden. Mail naar info@ictwaarborg.nl of bel naar 088 - 77 300 73. 

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73