Volg ons op sociale media

Juridisch maatwerk

Als deelnemer van ICTWaarborg (Zakelijk dienstverlener) heb je al toegang tot een schat aan waardevolle juridische documenten, juridische ondersteuning en uitleg van onze juridische documenten. Omdat wij merken dat bedrijven zich steeds meer gaan uitbreiden, komt er ook meer kijken op juridisch gebied.

Als de standaard niet genoeg is

Soms heb je behoefte aan maatwerk Algemene Voorwaarden, arbeidsovereenkomsten, heb je advies nodig over een overeenkomst die je wil sluiten met klanten of wil je juist een overeenkomst laten opstellen. Kortom, het juridische gedeelte van ondernemen is niet iets waar je zelf druk mee wil en kan zijn. 

Kies voor Juridisch Extra

Precies om die redenen is een uitbreiding naar Juridisch Extra dé oplossing. Waar bestaat Juridisch Extra uit?  

Kosten

Om gebruik te maken van Juridisch Extra betaal je als deelnemer van ICTWaarborg een extra bedrag van € 120,- per maand.

*om gebruik te maken van onze extra diensten dient u deelnemer te zijn bij ICTWaarborg. Klik hier om aan te sluiten

Juridisch maatwerk nodig?

Vul onderstaand formulier in of bel naar 088 - 77 300 73.     

Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

captcha om mensen en robots te onderscheiden

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73