Volg ons op sociale media

Jurist op locatie

Onze juristen werken dagelijks met ICT-bedrijven en kennen de juridische documenten als geen ander. Als deelnemer van ICTWaarborg profiteert u van het gebruik van waardevolle juridische documenten t.w.v. € 40.000,-. Een deelnemerschap bij ICTWaarborg brengt dus met zich mee dat u alle juridische zaken goed geregeld heeft.

Maar hoe implementeert u deze documenten? Hoe informeert u uw klanten over het gebruik van nieuwe documenten? Niet alleen bij het gebruik van Algemene Voorwaarden maar denk ook aan uw Verwerkersovereenkomsten.

Duur

Een van onze juristen komt 3 uur bij u langs op kantoor. 

Kosten

De kosten voor een jurist op locatie bedragen € 500,- excl. btw. 

*om gebruik te maken van onze extra diensten dient u deelnemer te zijn bij ICTWaarborg. Klik hier om aan te sluiten 

          

Jurist op locatie nodig? 

Vul onderstaand formulier in of bel naar 088 - 77 300 73.  

Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

captcha om mensen en robots te onderscheiden

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73