Volg ons op sociale media

Masterclass

Als deelnemer van ICTWaarborg profiteert u van veel voordelen. Eén van deze voordelen is de mogelijkheid tot het bezoeken van onze Masterclasses. Leer alle ins- en outs over uiteenlopende onderwerpen. 

 

Geplande Masterclasses

3 september 2019 - Masterclass De zekerheid van uw onderneming
17 september 2019 - Masterclass Privacy en uw onderneming
1 oktober 2019 - Masterclass Contracteren  

De Masterclasses worden gehouden in een groep van maximaal 8 personen. Tijdens de masterclass is er voldoende ruimte om uw eigen zorgen / vragen ter sprake te brengen. Onze Juristen nemen voorafgaand aan de Masterclass contact op met de aangemelde bezoekers zodat de Masterclass qua inhoud afgestemd is op de bezoekers. Een exclusieve mogelijkheid om uw kennis op verschillende onderwerpen te verrijken.

Tijden en locatie 

De Masterclasses zijn gepland buiten de file's om namelijk van 11:00 uur tot 14:00 uur. De locatie is ICTWaarborg, Tasveld 1A, 3417 XS Montfoort.

Kosten 

De kosten om deze Masterclass te volgen bedragen € 199,- excl. BTW per persoon. Er kunnen maximaal 8 personen per Masterclass aanwezig zijn. 

*om gebruik te maken van onze extra diensten dient u deelnemer te zijn bij ICTWaarborg. Klik hier om aan te sluiten

    

Masterclass op locatie

Onze juristen geven ook masterclasses bij u op locatie. Lees meer >> 

Deelnemen aan de Masterclass?

Vul onderstaand formulier in of bel naar 088 - 77 300 73. 

Privacyverklaring

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

captcha om mensen en robots te onderscheiden

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73