Volg ons op sociale media

Volkswagen Caddy 1.9TDI (€ 315,-- per maand)

Geplaatst op 14 april 2009 om 07:46

Wanneer u regelmatig klanten bezoekt is het belangrijk dat u zich goed presenteert. Naast bedrijfskleding en de juiste documentatie en gereedschappen wilt u ook professioneel komen voorrijden. Een nieuwe bedrijfsauto met uw eigen logo. Directlease heeft een super scherpe leaseaanbieding voor ICTWaarborg leden! Volkswagen Caddy 1.9TDI55 GB 20.795,- voor 315,- per maand excl. BTW op basis van 48 maanden en 15.000 km/jr. In het leasecontract is standaard opgenomen; - Rente en afschrijving - Volledig reparatie en onderhoud inclusief tussentijds bijvullen van motorolie en koelvloeistof - Gedurende de contract looptijd een vast reparatie, onderhoud en banden cijfer (dus geen prijsverhogingen) - Banden vervangingen - WA en Casco verzekering (All Risk) - Personen ongevallen inzittende verzekering (5 of 7 personen) - Houderschapsbelasting (MRB) - 24-uurs service bij pech of schade - 24-uurs telefonische bereikbaarheid - Carglass pas - Euromasterpas (deze pas geeft u ook voordelen bij privé aanschaffen) - Management Fee.
Informeer vandaag nog bij ICTWaarborg naar de mogelijkheden! info@nlcw.nl / 035-6223245

Meer nieuws & blogs, april 2009

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73