Volg ons op sociale media

ICTWaarborg, een goede zaak!

Geplaatst op 21 mei 2009 om 06:03

Brancheorganisatie ICTWaarborg ziet haar ledenaatal ook in 2009 verder groeien, de afgelopen maand mochten wij de volgende nieuwe leden verwelkomen: Benelux Computer Exchange, PC-Fit, Levix Webshop, H en H Computers, Compupower, Eldata, PcMobiel, Hardware Outled Lelystad, Hardware Outlet Almere, Hardware Outlet Hilversum, Alfacom, Informatique, Complicity, Core IT, Walrecht Computers, MaxPC en General Group. ICTWaarborg heet de nieuwe leden van harte welkom! Een paar nieuwe leden wisten gelijk één van de prestigieuze ICTWaarborg awards te veroveren.

Meer nieuws & blogs, mei 2009

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73