Volg ons op sociale media

ICTWaarborg zoekt versterking

Geplaatst op 21 juli 2009 om 10:49

Vorige maand heeft Branche-organisatie ICTWaarborg het team versterkt met een juridisch redacteur/adviseur en een accountmanager. Wij zijn nog opzoek naar een (marketing) projectmedewerker ter versterking van het huidige team. Bijzonder gevarieerde banen in een gedreven team. Wij bieden goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden. Heeft u interesse in een van de genoemde vacatures? Bezoek dan onze vacatures pagina.

Meer nieuws & blogs, juli 2009

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73