Volg ons op sociale media

Dealer Info Partnerdagen in Utrecht

Geplaatst op 25 augustus 2009 om 09:12

De computervakhandel kan ook dit jaar weer terecht op de Dealer Info Partnerdagen die op maandag 7 en dinsdag 8 september worden gehouden de Utrechtse Jaarbeurs. Naast de IT komen Kantoor en Telecom tijdens deze vakbeurs aan bod, waarbij ruim 100 distributeurs en fabrikanten hun producten tonen. Een mooie gelegenheid dus om op een van de dagen al uw leveranciers te ontmoeten. ICTWaarborg partner Microsoft grijpt de Partnerdagen uiteraard aan om haar nieuwe besturingssysteem Windows 7 uitgebreid te introduceren tijdens lezingen die zowel ‘s ochtends als ‘s middags worden gegeven.

Meer nieuws & blogs, augustus 2009

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73