Volg ons op sociale media

Release Candidate Windows 7 voor ICTWaarborg-leden

Geplaatst op 27 augustus 2009 om 09:20

Twee weken terug ontvingen alle ICTWaarborg-leden de dvd Windows 7 Release Candidate. Een laatste testversie voordat Windows 7 officieel wordt gepresenteerd. Tips & trucs met betrekking tot het nieuwste besturingssysteem van Microsoft zijn te vinden op windows.nl/tipsvanexperts. Microsoft heeft hoge verwachtingen van Windows 7, dat nu al de taak heeft gekregen het vertrouwen van de consument te herstellen na de minder goede ervaring met Windows Vista. Vooralsnog zijn de reacties zodanig dat er een goede kans is dat dit in de praktijk ook zo uitpakt.

Meer nieuws & blogs, augustus 2009

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73