Volg ons op sociale media

Garantie start van zekerheidstraject ICTWaarborg

Geplaatst op 31 augustus 2009 om 09:27

Tijden veranderen, winkels veranderen, de consument verandert, kortom: de markt verandert. Daar speelt ICTWaarborg natuurlijk op in. Onder andere door haar leden over allerlei zaken duidelijkheid te bieden. Over het onderwerp garantie bijvoorbeeld, want daarover bestaan nog heel wat misverstanden. Vandaar dat we eind april het Draaiboek Garantie introduceerden. Een volgende stap was de ontwikkeling van de Garantiewijzer. Met dit hulpmiddel kan worden beoordeeld of er nog een beroep kan worden gedaan op een garantie en zo niet wat dan de positie van de klant of de winkel is. Door de Garantiewijzer te gebruiken, worden veel onnodige discussies en ergernissen voorkomen. Een consument kan thuis eerst nagaan wat zijn situatie is voordat hij bij zijn leverancier aanklopt en ook de winkelier die twijfelt hoe hij met een klacht over een product moet omgaan, kan aan de hand van de Garantiewijzer zijn licht opsteken voordat hij misschien een verkeerde reactie naar zijn klant toe geeft. Het Draaiboek Garantie en de Garantiewijzer zijn voor ICTWaarborg de aanzet om in te spelen op de veranderde markt. De eerste stap van een traject waarbij we de klanten van onze leden meer zekerheden en waarborgen willen bieden. Een operatie waar we de komende maanden druk mee bezig zijn en die vanaf 1 januari 2010 nadrukkelijk bij het grote publiek onder de aandacht zal worden gebracht. Meer nieuws over de Garantiewijzer vindt u hier.

Meer nieuws & blogs, augustus 2009

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73