Volg ons op sociale media

Profiteer van 40% voordeel bij Café Bar!

Geplaatst op 27 september 2009 om 10:41

De opvolger van het best verkochte koffieapparaat van Café Bar komt eraan. Maak nu nog gebruik van de spectaculaire uitverkoopactie. Profiteer van 40% korting* op de laatste 100 Café Bar 832 modellen. De Café Bar 832 is het best verkochte koffieapparaat van Café Bar. Binnen 8 seconden een heerlijke kop koffie. En met heel veel keuze: koffie, espresso, cappuccino, café au lait, wiener melange, cacao en heet water voor thee of soepsachets.
Profiteer vandaag nog, klik hier en vul het ICTWaarborg contactformulier in. Uw Café Bar adviseur informeert u graag vrijblijvend over de actievoorwaarden.

Meer nieuws & blogs, september 2009

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73