Volg ons op sociale media

2.500 kWh gratis groene stroom van Oxxio!

Geplaatst op 16 oktober 2009 om 10:36

Als ondernemer weet u dat besparen soms net zo belangrijk is als verdienen. ICTWaarborg en Oxxio steken daarom graag energie in zaken die u voordeel bieden. Wanneer u klant wordt bij Oxxio profiteert u daarom direct van de scherpe tarieven voor stroom en gas. U ontvangt het voordelige collectieve tarief en daarbij 2.500 kWh gratis groene stroom!

Oxxio maakt verbruik inzichtelijk
Wij helpen u ook graag om eenvoudig te besparen op uw energieverbruik. Om u inzicht te geven in het eigen verbruik, hebben we de Oxxio EnergieManager. Dit is een gratis online tool waarmee u direct het energieverbruik van uw onderneming kunt uitlezen en zo eventuele pieken kunt bijsturen en sluipverbruik kunt voorkomen. Bij meerdere vestigingen kan ook onderling het verbruik met elkaar vergeleken worden.

Het hart van de Oxxio EnergieManager is de slimme meter van Oxxio. Digitaal, draadloos en op afstand uitleesbaar. Als zakelijke klant van Oxxio kunt u de slimme meter direct aanvragen, u krijgt dan de installatiekosten ter waarde van € 119,- van ons cadeau.

Met de online Energiescan (ontwikkeld door het Energiecentrum) kunt u eenvoudig bekijken wat uw verbruik is ten opzichte van het branchegemiddelde en krijgt u praktische tips hoe u uw verbruik omlaag kan brengen.

Uw voordeel samengevat
• Voordelige collectieve tarieven
• 2.500 kWh gratis groene stroom bij afname van stroom en gas
• 100% groene stroom
• Actieve ondersteuning bij energie besparen
• Gratis installatie van de slimme meter (t.w.v. € 119,-)
• Drie maanden proefperiode

Hoe profiteert u?
Wilt u meer weten over Oxxio of onze producten en diensten? Kijk dan op www.oxxio.nl/zakelijk of bel gratis: 0800 – 6994 665, bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 – 17.00 uur.

Meer nieuws & blogs, oktober 2009

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73