Volg ons op sociale media

Benut verkoopkansen met de OndernemersPC

Geplaatst op 16 oktober 2009 om 10:50

Binnenkort vindt het eerste resellers event van de Stichting OndernemersPC plaats. Bezoekers van dit Event leren hoe ze de verkoopkansen benutten en extra marge behalen met het keurmerk OndernemersPC. Een OndernemersPC bevat speciaal voor ondernemers geselecteerde software, met hardware die deze software optimaal laat renderen. Aangevuld met gepaste services is de OndernemersPC de norm waaraan een PC voor ondernemers moet voldoen.

Tijdens een formidabele lunch worden de aanwezigen bijgepraat over het keurmerk en de kansen die het biedt. Onder andere Sander Vale (Directeur Stichting OndernemersPC) en Lucas de Clercq (OEM Director Microsoft) doen uit de doeken hoe het keurmerk u extra omzet en marge oplevert. Bezoekers van het event kunnen € 500 winnen door actief het keurmerk OndernemersPC te gebruiken.
Meer informatie over het keurmerk OndernemersPC vindt u hier.

Meer nieuws & blogs, oktober 2009

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73