Volg ons op sociale media

ICTWaarborg gaat over op 7!

Geplaatst op 28 oktober 2009 om 21:04

De komende weken organiseren verschillende ICTWaarborg-leden ‘ Over op Windows 7’ voorlichtingsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen klanten, relaties, pers en geïnteresseerden de veranderingen en verbeteringen van Windows ervaren. Bezoekers die overtuigd zijn van de voordelen van Windows 7 worden geholpen met de upgrade van hun pc zodat ze optimaal met Windows 7 kunnen werken. Wanneer men hier gebruik van wil maken zorgen de bedrijven voor de volledige installatie van Windows 7, inclusief het overzetten van alle bestanden en instellingen. Natuurlijk zorgen de bedrijven voor een hapje en een drankje terwijl u wacht op uw upgrade naar Windows 7. Deze bijeenkomsten worden in samenwerking met ICTWaarborg en Microsoft georganiseerd!

Meer nieuws & blogs, oktober 2009

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73