Volg ons op sociale media

Onder de warme deken wachten op Windows 7

Geplaatst op 25 oktober 2009 om 21:10

ALMELO - Met een beetje fantasie kan gezegd worden dat de Almelose Marlies Meijer woensdagavond om twaalf uur het eerste officiële Windows 7-pakket in Nederland uitgereikt kreeg. Zij was de eerste van vijf klanten van Multimediacenter op de Woonboulevard, die ter gelegenheid van de introductie van dit nieuwe besturingssysteem een gratis versie kreeg uitgereikt.Bij de winkel stonden kort na sluitingstijd al de eerste gegadigden te wachten. Het was niet bepaald warm buiten, wat Gerald van den Bos (links op de foto) en Mark Leferink illustreerden door samen even onder de warme deken te kruipen. Ook hun wachten werd overigens beloond. Al was het maar met de koffie en de warme chocolademelk die eigenaar Lars Elferink tegen half twaalf uitdeelde.

Meer nieuws & blogs, oktober 2009

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73