Volg ons op sociale media

Profiteer van goede en snelle zorg

Geplaatst op 3 november 2009 om 08:24

Profiteer van het aanbod dat ICTWaarborg voor u heeft geselecteerd. ICTWaarborg biedt u de collectieve ziektekostenverzekering van Menzis. Goede en snelle zorg tegen een scherpe prijs. Voor u en uw medewerkers kan dit voordeel oplopen tot meer dan € 100 per jaar! Daarnaast kunnen nieuwe polishouders ook een welkomstcadeau uitzoeken ter waarde van € 50,- !

Voordelen voor u als werkgever
• Kosten besparen door wachtlijstbemiddeling. Menzis-leden werden gemiddeld 50 dagen eerder geholpen Voor u als ondernemer al snel een besparing van € 10.000!
• Eén aanspreekpunt voor preventie, gezondheidsbevordering en verzuimbegeleiding.

Voordelen voor uw medewerkers
• Korting van 7% op de Basisverzekering en 9% op de aanvullende- en tandartsverzekeringen naar keuze. Naast de scherpe premie kan dit voordeel oplopen tot meer dan € 100 voordeel per jaar!
• Uniek: Menzis TopZorg. Uitstekende medische kwaliteit, korte wachttijd, goede informatievoorziening en nazorg. Voorbeelden hiervan zijn spataderen, meniscus, hernia.
• Iedereen is welkom. Menzis accepteert iedereen voor de aanvullende en tandartsverzekering.
Zonder medische keuring. Veel keuze en variaties in dekking mogelijk, u kunt de verzekering
optimaal aanpassen aan uw eigen situatie.
• Advies van een andere medisch specialist? Menzis helpt. De zorgmakelaar wijst de weg naar een second opinion.

Sluit eenvoudig aan
In de afgelopen periode is er telefonisch contact met u opgenomen over dit aanbod. Inmiddels zijn ook de premies voor 2010 bekend. Als u interesse heeft aangegeven neemt Menzis telefonisch contact met u op om u van bovenstaande voordelen te laten profiteren.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 222 47 70. Of vraag eenvoudig uw aanbieding aan via www.menzis.nl/fened

Meer nieuws & blogs, november 2009

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73