Volg ons op sociale media

Benut verkoopkansen met de OndernemersPC

Geplaatst op 12 november 2009 om 09:14

Benut verkoopkansen met de OndernemersPC - kom naar het resellers event! Komt u ook naar het resellers event van de Stichting OndernemersPC op 23 november? Speciaal voor resellers met klein zakelijke klanten. Op deze dag wordt verteld hoe u verkoopkansen benut en extra marge behaalt met het keurmerk OndernemersPC. De OndernemersPC is een veilige pc met software die voldoet aan de behoeften van de ondernemer en hardware die zorgt dat het soepel draait. Aangevuld met gepaste services is de OndernemersPC de norm waaraan een pc voor ondernemers moet voldoen. U vindt hier meer informatie.

Het event vindt plaats van 11.30 tot 15.30 uur in De Glazen Ruimte te Maarssen.
Sander Vale (Voorzitter Stichting OndernemersPC), Lucas de Clercq (OEM Director Microsoft) en Diane Sestig (MarCom manager Acer Benelux) presenteren hoe het keurmerk u extra omzet oplevert.
Inschrijven? Stuur een e-mail naar info@stichtingondernemerspc.nl

Meer nieuws & blogs, november 2009

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73