Volg ons op sociale media

Despec en ICTWaarborg sluiten partnership

Geplaatst op 14 januari 2010 om 09:08

De gespecialiseerde groothandel Despec en de brancheorganisatie ICTWaarborg hebben een partnership gesloten. Despec zal daarbij optreden als leverancier van artikelen met een toegevoegde waarde voor de ICT wederverkoper. “Despec staat bekend als een solide, betrouwbare partner. Wij verwachten samen groot voordeel te kunnen bieden voor IT-wederverkopers in Nederland” volgens Sander Vale, voorzitter van ICTWaarborg.  “Despec geeft onze aangesloten wederverkopers de mogelijkheid zich op andere productgroepen dan hardware te richten, waarmee we hen in deze lastige tijden een extra omzetgroei kunnen bieden en een eenvoudige kans op cross- en upselling.
“Met de samenwerking met de ICTWaarborg-organisatie profileren wij ons als een distributeur die met raad en daad klaar staat om de IT-wederverkopers met kwalitatieve hoogwaardige ICT-supplies te beleveren, net als ICTWaarborg een kwaliteitskeurmerk biedt voor zowel wederverkopers als consumenten” aldus Klaas Kuperus, salesmanager IT bij Despec. “Iedereen profiteert zo optimaal van deze samenwerking.”

Meer nieuws & blogs, januari 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73