Volg ons op sociale media

Multimedia Center eerste deelnemer ICTWaarborg

Geplaatst op 15 januari 2010 om 09:10

In 2009 mocht Multimedia Center zich de beste computerwinkel van 2009 noemen. In 2010 werd het bedrijf als eerste deelnemer bij ICTWaarborg genoteerd. De voortzetting van een goede samenwerking, nu heeft de brancheorganisatie NLCW met ingang van 1 januari haar naam heeft veranderd in ICTWaarborg. Met de naamsverandering wordt benadrukt dat de brancheorganisatie de consument voortaan een aantal zekerheden biedt die de afzonderlijke computer(web)winkels niet kunnen bieden.

 

 

"Net als ICTWaarborg willen wij dat de consument vertrouwen heeft in het bedrijf waarmee hij zaken doet", zegt Lars Elferink van Multimedia Center, (links op de foto). "En dat betekent dat hij meer moet krijgen dan alleen een garantie. Een garantie is een belofte, een waarborg is zekerheid. En die zekerheid kunnen wij onze klanten nu bieden."

Meer nieuws & blogs, januari 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73