Volg ons op sociale media

ICTWaarborg inmiddels al ingeburgerd

Geplaatst op 2 februari 2010 om 11:54

Uit reacties in de pers en uit de branche is gebleken dat de naam ICTWaarborg (voorheen NLCW) inmiddels al is ingeburgerd. Ook de nieuwe zekerheden die aan de deelnemers en hun klanten worden geboden worden duidelijk onderkend als een toegevoegde meerwaarde ten opzichte van de NLCW, de vorige naam van onze brancheorganisatie.

Bij onze deelnemers is de introductie van ICTWaarborg eveneens goed aangeslagen. Waardering is er vooral voor het nieuwe logo dat mooi en krachtig overkomend wordt gevonden en ook de website oogst lof. Deze zal overigens nog steeds verder worden uitgebouwd met voor onze branche specifieke informatie die wordt opgenomen in het websitegedeelte dat alleen voor onze deelnemers toegankelijk is. Zo kunnen hierin bijvoorbeeld voorbeeldbrieven en modelcontracten worden gevonden. Ook informatie over juridische vraagstukken vormt een belangrijk onderdeel.

Meer nieuws & blogs, februari 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73