Volg ons op sociale media

CeBIT 2010

Geplaatst op 16 februari 2010 om 06:43

Deze editie van CeBIT is zeer bijzonder voor G Data. De onderneming bestaat dit jaar 25 jaar en we zullen de festiviteiten van ons jubileumjaar aftrappen op CeBIT, in de originele thuismarkt van het merk, Duitsland. CeBIT zal dit jaar voor G Data evenveel draaien om plezier als om zaken. Om beide doelstellingen in één stand te kunnen bereiken, hebben wij besloten om een megastand te bouwen. Deze bestaat uit 650 m², verdeeld over twee etages.

Entertainment
De begane grond biedt plaats aan, onder andere, een professionele radiostudio, een podium voor live muziek en een tentoonstelling van historische computers. De eerste verdieping is alleen toegankelijk voor onze vipgasten en biedt de beste zitplaatsen -met uitzicht over de beurs-, een professionele keuken en de beste hapjes en drankjes van Hannover en omgeving.

 

Zakelijk
G Data geeft tijdens CeBIT al een vooruitblik op haar consumentenproducten versie 2011 en stelt de nieuwe zakelijke producten voor. Daarnaast wordt een compleet nieuw product voor de zakelijke klanten onthuld.

 

Op de stand worden demo’s gegeven van de nieuwe producten, maar ook interessante presentaties gehouden over trends in cybercrime, de evolutie van malware en case studies van G Data-klanten.

 

Op 3 maart, om 13.30u. is G Data’s directeur, Dirk Hochstrate, de keynote speaker van de dag. In zijn presentatie zal hij ingaan op de IT security risico’s waar ondernemingen vandaag de dag mee te maken (kunnen) krijgen. Deze keynote vindt plaats in het CeBIT Convention Center.

 

Vips hoeven niet te betalen
Als één van de hoofdexposanten van CeBIT, heeft G Data de mogelijkheid om gratis entreekaarten aan haar vipgasten te geven. Indien u CeBIT en de G Data-stand wilt bezoeken, of als u meer informatie wilt over de programmering, stuurt u dan een e-mail naar jan.van.haver@gdata.de. Zorgt u wel dat u dit vóór 22 februari doet. Alleen zo kunnen wij u garanderen dat de gepersonaliseerde entreekaarten op tijd klaar zijn. Als uzelf de beurs niet bezoekt, maar een of meerdere van uw collega’s wel, dan kunnen zij uiteraard ook contact opnemen voor tickets. Aarzel niet om hen deze info door te sturen.

 

 

Meer nieuws & blogs, februari 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73