Volg ons op sociale media

Marketingprijs OndernemersPC

Geplaatst op 3 maart 2010 om 08:35

ICTWaarborg deelnemers Centralpoint en Alternate hebben de OndernemersPC marketingwedstrijd gewonnen. Tijdens het OndernemersPC event, op 23 november 2009, werd verteld hoe resellers verkoopkansen kunnen benutten met het keurmerk OndernemersPC. Naast nuttige informatie en inzichten ontvingen de deelnemers gratis POS materiaal. De reseller die het beste gebruik zou maken van deze materialen maakte kans op een prijs met marketingwaarde van 500 euro.

Sander Vale, voorzitter stichting OndernemersPC overhandigt de prijs aan Marcel Joosten, Commercieel Manager bij Centralpoint.nl

Meer nieuws & blogs, maart 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73