Volg ons op sociale media

Publiek kiest Computerwinkel van het Jaar

Geplaatst op 16 maart 2010 om 16:10

Brancheorganisatie ICTWaarborg organiseert met medewerking van o.a. HCC, Computer Idee en Tweakers.net een publiekverkiezing voor alle computer(web)winkels en automatiseerders in Nederland.
De uitreiking van de verschillende Awards vindt op 31 mei plaats.

Tot 16 mei kan het publiek via de website www.ictwaarborgawards.nl zijn stem uitbrengen op een van de 1.250 computerwinkels en 750 webwinkels die ons land rijk is en daarnaast ook nog eens op 200 automatiseerders.
In iedere categorie mag door de consument één stem worden uitgebracht en door te stemmen kan hij tevens fraaie prijzen winnen.

De afgelopen vijf jaar reikte een vakjury van de brancheorganisatie enkel vakprijzen uit.
Dit hield in dat hiervoor alleen winkels in aanmerking kwamen die bij de brancheorganisatie ICTWaarborg zijn aangesloten.
Ook dit jaar blijft dit onderdeel bestaan, maar daarnaast wordt de verkiezing nu uitgebreid met een door consumenten verkozen publieksprijs waarvoor de gehele branche in aanmerking komt.
Het gaat daarbij om de computerwinkel, de computerwebwinkel en de automatiseerder van het jaar 2010.

Deelname aan de ICTWaarborg Awards publieksprijzen staat open voor alle bedrijven waarvan de kernactiviteit gericht is op computers, software, randapparatuur en computersupplies, of automatisering.

Omdat het een echte publieksprijs betreft, wordt deze verkiezing georganiseerd in samenwerking met HCC (de vereniging voor computergebruikers), het computerblad Computer Idee en de onder computerliefhebbers populairste website Tweakers.net.

Op 17 mei maakt de jury (bestaande uit Petra Claessen (directeur HCC), Rob Coenraads (hoofdredacteur Computer Idee) en Daniel Kegel (uitgever Tweakers.net) bekend welke bedrijven tot de meest verkozen tien in iedere categorie behoren.

Meer nieuws & blogs, maart 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73