Volg ons op sociale media

Testrit in een Ferrari 360 Modena

Geplaatst op 1 mei 2010 om 11:44

Informatique neemt met hoge snelheid de hoofdprijs in ontvangst! In de maand maart van dit jaar liep er bij Despec een razendsnelle actie, waarbij leden van ICTWaarborg bij iedere Sitecom order kans maakten op een testrit in een Ferrari 360 Modena! Reseller Informatique won de race om deze felbegeerde testrit.  Peter Hoogland van Informatique nam met genoegen de hoofdprijs in ontvangst van Serge Vermooten, Sales Director bij Despec Nederland.

Despec is ICTWaarborg leverancier en hoofdleverancier van Informatique voor het complete supplies assortiment. Jarenlang hebben de Sneekse groothandel en deze reseller  een goede en prettige relatie. Naast supplies vindt Informatique - net als vele andere bedrijven - het handig om IT gerelateerde producten, waaronder Sitecom, mee te bestellen bij Despec. Zo deden ze mee met deze exclusieve Ferrari actie van Despec en kwamen ze als winnaar uit de bus.

Informatique is opgericht in 1995 en verkoopt een uitgebreid assortiment computers, notebooks, componenten, netwerkapparatuur, randapparatuur, digitale fotografie, dvd en games uit voorraad. Deze ICT reseller heeft twee winkels, één in Bergschenhoek en één in Berkel en Rodenrijs. In Bergschenhoek is tevens de afhaalbalie, het centrale magazijn en het Service Centrum gevestigd. Bij het bestellen via de website van Informatique worden de producten vanuit het centrale magazijn geleverd.

ICTWaarborg is de brancheorganisatie voor computerwinkels, computerwebwinkels en automatiseerders. Vakkundige bedrijven die alle aan de volgende specificaties van ICTWaarborg voldoen.

Meer nieuws & blogs, mei 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73