Volg ons op sociale media

Meer klanten door ICTWaarborg Awards

Geplaatst op 16 juni 2010 om 07:33

Het stond de afgelopen weken soms letterlijk rijen-dik voor de kassa van ICTWaarborg Award winnaar Multimedia Center uit Almelo. Multimedia Center is door de vakjury verkozen tot Computerwinkel van het jaar 2010 en trakteerde klanten op Lambrusco en een verse aardbeientaart.

Tegelijk met de computerwinkel van het jaar werden door de vakjury ook de webwinkel (Informatique) en automatiseerder (Leppink Computers) van 2010 verkozen. Daarnaast mocht ook het publiek zijn voorkeur uitspreken in de drie categorieën waarvoor niet alleen leden van ICTWaarborg waren genomineerd, maar alle Nederlandse bedrijven die zich computerwinkel (1.500 genomineerden) webwinkel (850 genomineerden) of automatiseerder (500 genomineerden) kunnen noemen. Daarbij gingen de ICTWaarborg Awards naar Alternate (Computerwinkel van het Jaar en Webwinkel van het Jaar) en Leppink Computers (Automatiseerder van het Jaar).

De ICTWaarborg Awards mochten ook dit jaar weer rekenen op veel aandacht in o.a. computerbladen,  computerverenigingenvakpers en ontzettend veel lokale media.

Meer nieuws & blogs, juni 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73