Volg ons op sociale media

Panda Security gaat samenwerking aan met ICTWaarborg

Geplaatst op 18 juni 2010 om 12:53

Panda Security, de cloud security company, is een samenwerking aangegaan met ICTWaarborg. ICTWaarborg zal de producten van de security-leverancier via zijn platform onder de aandacht brengen van resellers. Tom Borremans, sales manager Benelux bij Panda Security: "We zien in de samenwerking met deze brancheorganisatie een duidelijke toegevoegde waarde voor de klant. ICTWaarborg is een zeer betrouwbare partner waardoor het keurmerk zorgt voor meer vertrouwen bij de consument. We zijn blij dat we nu bij hen zijn aangesloten en hopen dan ook dat we onze klanten op deze manier nog meer service kunnen bieden."

Sander Vale, voorzitter van ICTWaarborg: "We zijn verheugd met de samenwerking met Panda Security. Het bedrijf staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Dit zijn zaken die ook bij ICTWaarborg hoog in het vaandel staan. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking voor beide partijen een positief effect zal hebben."

Meer nieuws & blogs, juni 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73