Volg ons op sociale media

Consumenten ontwerpen USB design

Geplaatst op 8 juli 2010 om 18:13

ICTWaarborg-partner Kingston Technology biedt consumenten de kans om zelf een USB design te ontwerpen en deze als “limited edition” in productie te zien gaan. Consumenten kunnen hier de template downloaden om mee te doen. Zodra het ontwerp af is, kan men het eenvoudig uploaden. Eenmaal gedownload kan men het ontwerp uploaden met het deelnemersformulier of het afdrukken en naar het aangegeven adres sturen. Het winnend ontwerp zal door Kingston Technology geproduceerd worden. De winnaar ontvangt de Kingston USB Design Award 2010.

Meer nieuws & blogs, juli 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73