Volg ons op sociale media

Doneer uw afgeschreven computerhardware!

Geplaatst op 9 juli 2010 om 09:50

De Stichting Global Start is een ideële stichting die er naar streeft jongeren en ouderen op de reguliere arbeidsmarkt te (her)plaatsen. Op de site van Global Start vindt u alles over de werk- en leertrajecten van Global Start. Global Start helpt deelnemers om een plek op de reguliere arbeidsmarkt te veroveren en deze vast te houden.

Global Start draait voor een groot deel op donaties van bedrijven die hun afgeschreven computerhardware doneren aan de Stichting. Middels het doneren van deze afgeschreven doch goed werkende computerhardware helpt u met de reïntegratie van jongeren en ouderen. U helpt Zeer Moeilijk Lerende Kinderen aan een zinvolle, respectvolle, dagelijkse tijdsbesteding middels de schoonmaak en recycling van de afgeschreven computerhardware. U biedt scholen, stichtingen en minder bedeelden (zowel in Nederland als in het buitenland) de kans op een goed werkende computer.

U kunt Globel Start helpen middels het doneren van:
Computers en laptops (≥ Pentium III)
Monitoren (voor grote monitoren wordt een extra bedrag in rekening gebracht)
Servers
Printers
Routers, Switches, Firewalls en WiFi stations

Om donateur te worden kunt u een e-mail sturen naar donatie@global-start.com of bel 020-4511173.

Meer nieuws & blogs, juli 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73