Volg ons op sociale media

Hardware Outlet opent Acer Point Experience Center

Geplaatst op 9 juli 2010 om 12:34

Donderdag 8 juli opende ICTWaarborg-deelnemer Hardware Outlet Nederlands 2de Acer Point Experience Center (APEC) in de Hardware Outlet vestiging te Almere. APEC is een speciaal aan Acer gewijd shopconcept voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers, waar alle nieuwste Acer producten getoond en gedemonstreerd worden.

 

Ter gelegenheid van de officiële opening van het APEC organiseert Hardware Outlet, in samenwerking met Acer, verschillende speciale acties voor klanten. Deze acties starten vandaag.

Meer nieuws & blogs, juli 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73