Volg ons op sociale media

Compuzone B.V. / Cool-Prices failliet verklaard

Geplaatst op 14 juli 2010 om 18:49

De webwinkels Compuzone B.V. en Cool-Prices zijn failliet verklaard. Beide behoorden tot eenzelfde bedrijf dat deelnemer was van ICTWaarborg dat vanaf 1 januari dit jaar extra zekerheden biedt in geval van een faillissement. Zie hiervoor de punten 4, 5, 6 en 7 op de pagina "7 zekerheden" * op onze website.

* De 7 zekerheden worden geboden voor de periode waarin een bedrijf deelnemer is/was van ICTWaarborg.

Meer nieuws & blogs, juli 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73