Volg ons op sociale media

Fysieke winkel en webwinkel versterken elkaar

Geplaatst op 4 augustus 2010 om 06:29

Ondanks de opkomst van internet als oriëntatiekanaal vindt het overgrote deel van de aankopen (72%) plaats in de winkelvloer, zo maakt de publicatie Multichannel Monitor van HBD en Thuiswinkel.org duidelijk. Hieruit blijkt dat gewone en internetwinkels elkaar versterken. Temeer daar het bij online aankopen niet alleen om pure webwinkels, maar ook om websites van fysieke winkels gaat.

 

Bij 60% van de aankopen van hardware hebben consumenten zich georiënteerd via het web, terwijl uiteindelijk 73% van de aankopen gebeurt in een fysieke winkel. Bij software ligt dat weer beduidend anders. Daarbij gaat 57% van de verkoop via internet.

Meer nieuws & blogs, augustus 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73