Volg ons op sociale media

Zorg verzekering, een hele zorg minder!

Geplaatst op 17 augustus 2010 om 15:16

ICTWaarborg heeft samen met Menzis afspraken gemaakt over de collectieve zorgverzekering. En daar kunt u van profiteren! Met een zorgverzekering van Menzis krijgt u goede zorg voor een scherpe premie. En met collectiviteitkorting. ICTWaarborg heeft voor u de hoogste korting weten te bedingen. Naast de concurrerende premie, krijgt u ook nog eens 7% op de Basisverzekering en 9% op de aanvullende verzekeringen. Dit kan oplopen tot wel € 100 per persoon!

Op dit moment zijn de premies van 2011 nog niet bekend, maar het hoge kortingspercentage is al wel vastgelegd!

Meer services, minder premie. Daar kunt u op rekenen als u overstapt op de collectieve Menzis zorgverzekering. U en uw gezinsleden zijn dan verzekerd van de vele extra’s die ICTWaarborg voor u heeft geregeld.

Ontvang een welkomstcadeau t.w.v. € 50!
Als u werknemers zich aanmelden als nieuw lid van Menzis. Dan kunnen ze een welkomstcadeau uitzoeken ter waarde van € 50. Bijvoorbeeld gereedschap, een dagje dolfinarium of sauna, of steun het goede doel. Meld u bij Menzis en vraag naar de voorwaarden, bel naar 088 2224770.

Inkomensverzekeringen
Heeft u interesse in ons concurrerende verzuimverzekering, WGA ER of WIA verzekeringen bel 088 2224770 of f mail naar bedrijvendesk@menzis.nl.

Meer nieuws & blogs, augustus 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73