Volg ons op sociale media

Is uw winkel klaar voor de senior-klant?

Geplaatst op 26 augustus 2010 om 07:02

De mens wordt steeds ouder. Op dit moment leven er 5,6 miljoen vijftigplussers in Nederland. In 2020 zal dit aantal opgelopen zijn tot bijna zeven miljoen, ruim 40% van de totale Nederlandse bevolking. Deze grote verandering in bevolkingssamenstelling heeft een directe relatie met de samenstelling van het winkelend publiek. Het betekent dat over elf jaar vier van de tien mensen die een winkel binnenstappen, ouder zijn dan vijftig jaar. Een koopkrachtige en vermogende klantgroep. Bent u zich als ondernemer hiervan bewust? Wat doet u om deze klanten naar u toe te trekken, te binden en tevreden te stellen? En hoe ziet de ouderenmarkt er eigenlijk uit? Wat zijn hun behoeftes en welke branches kunnen specifiek profiteren van het toenemende aantal vijftigplussers?

Is uw winkel klaar voor de senior-klant? Lees het rapport 50+winkelideeen over de kansen van de vijfitgplusmarkt.

Meer nieuws & blogs, augustus 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73