Volg ons op sociale media

ROI-calculator voor SSDNow

Geplaatst op 14 september 2010 om 07:51

ICTWaarborg-partner Kingston Technology heeft voor SSDNow een ROI-calculator ontwikkeld die kan worden gebruikt om te laten zien hoe de ROI wordt gerealiseerd door een combinatie van prestatie, prijs en duurzaamheid.

Deze eenvoudig te gebruiken ROI-calculator biedt meer inzicht in de voordelen van SSDNow voor specifieke bedrijfsbehoeften. Er kunnen verschillende factoren worden opgeven, zoals het aantal pc’s, het gemiddelde salaris van de werknemers en de gemiddelde downtime van schijven, en daarmee een geschatte ROI berekenen op basis van bespaarde kosten en kortere doorlooptijden. De calculator is interactief en geeft direct een resultaat.

Kijken hoe de SSDNow calculator werkt klik hier.

Meer nieuws & blogs, september 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73