Volg ons op sociale media

Dealer Info Partner Dagen: 13 en 14 oktober

Geplaatst op 18 september 2010 om 08:09

Het fysieke contact tussen het reseller en dealerkanaal in de ICT-branche is tegenwoordig beperkt, we doen alles per telefoon of email, maar het elkaar gewoon weer eens ontmoeten is beperkt tot een enkele bezoek of toevallige ontmoeting, misschien het bezoeken van een dealer-event.

De Dealer Info Partnerdagen van het vakblad voor de ICT-branche Dealer Info is al jaren een goede ontmoetingsplaats voor de branche. Daar kan men nieuwe producten zien, maar vooral ook weer eens de hand schudden van die accountman, die je elke week aan de telefoon hebt of contact maken met die leverancier van die leuke spullen, waar je wat meer van wilt weten over dealerkortingen, prijsgaranties en promotieacties.

Kortom, ook voor de ondernemers die zich via ICTWaarborg toch mogen rekenen tot de "betere" ICT-verkoopkanalen is een bezoek aan het Dealer Info event een aanrader. Heeft u nog niet, via het blad Dealer Info, een gratis toegangskaart ontvangen, stuur dan een email naar admin@dealerinfo.nl en u krijgt die per post of een e-kaart opgestuurd.

Meer nieuws & blogs, september 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73