Volg ons op sociale media

Voordelig tanken bij Q8 en Tango

Geplaatst op 18 september 2010 om 09:25

Door de raamovereenkomst tussen ICTWaarborg en Kuwait Petroleum (Q8 en Tango) kunnen alle leden van ICTWaarborg profiteren van een hoge korting op de landelijke Q8 adviesprijs. Kuwait Petroleum kent bovendien de laagste prijsgarantie, dwz dat indien de pompprijs lager is dan de adviesprijs minus de korting, automatisch de op dat moment geldende pompprijs wordt gefactureerd.

De speciale leden aanbieding voor de Q8 Liberty card kan aangevraagd worden via ICTWaarborg (login op onze website en kijk bij aanbiedingen).

Alle voordelen van de Q8 Liberty Card op een rij:

• Steeds de voordeligste korting
• Landelijk netwerk van 235 stations (Q8 en Tango)
• 2-wekelijkse overzichtelijke facturen, via e-billing en automatische incasso
• Webapplicatie: hiermee is het mogelijk om zelf online uw kaartenbeheer te regelen (optimale controle)
• Beveiliging door unieke pincode
• Q8 spaaractie (op bemande Q8 stations)
• Q8 Liberty card wordt gratis verstrekt
• Gratis wegenkaart per tankpas met alle deelnemende stations
• Geen administratiekosten.

BTW teruggave

Met de tankpas wordt de btw teruggave zeker gesteld. De BTW kan alleen worden teruggevorderd wanneer betaald wordt met een tankpas of een zakelijke betaalpas.

Over Kuwait Petroleum
Kuwait Petroleum Corporation, het moederbedrijf van Q8, is een van de grootste petroleumverwerkende bedrijven ter wereld. De roots van het bedrijf liggen uiteraard in Koeweit, dat zich situeert in een regio met 75% van de oliereserves. In Europoort (Nederland) bevindt zich de raffinaderij Kuwait Petroleum Europoort (KPE) met als belangrijkste activiteit de raffinage van de ruwe olie Kuwait Crude en van halffabrikaten.
Voor nadere informatie over beide merken: zie www.Q8.nl en www.Tango.nl

Heeft u interesse in de speciale aanbieding voor leden van ICTWaarborg? Log dan in op onze website en kijk bij aanbiedingen.

Meer nieuws & blogs, september 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73