Volg ons op sociale media

Klanten ‘nee’ verkopen wil geen ondernemer

Geplaatst op 30 september 2010 om 10:11

Blijven zitten met artikelen ook niet. Met digitaal samenwerken - elektronisch bestellen en beheren - heeft u meer inzicht in voorraad en een snellere omloopsnelheid. Dat hoeft niet veel aanpassingen, tijd en geld te kosten. Een internetverbinding is in veel gevallen al voldoende.

Zeker in deze tijd is het voor u als detaillist van groot belang dat u snel en effectief kunt reageren op de wensen en behoeften van uw klanten. Digitaal Samenwerken - elektronische uitwisseling van gegevens - met uw leveranciers maakt dit mogelijk. Ga naar de website van HBD of bekijk het filmpje voor meer informatie over digitaal samenwerken.

Meer nieuws & blogs, september 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73