Volg ons op sociale media

Vernieuwende ondernemers scoren beter

Geplaatst op 30 september 2010 om 10:17

Vernieuwingen dragen bij aan de winstgevendheid van uw bedrijf. Hoe presteert uw bedrijf en hoe scoort u t.o.v. andere ondernemers?

Het rapport biedt de uitkomsten van een groot onderzoek naar de kenmerken van innovatief ondernemerschap in de detailhandel. Centraal in het onderzoek staan de vragen: Hoe staan de ondernemers in deze sectoren tegenover vernieuwen? Op welke wijze innoveren zij? Wat is de impact van innoveren op hun bedrijfsresultaten? Het project vormt een samenwerking tussen Hoofdbedrijfschap Detailhandel, Hoofdbedrijfschap Ambacht, Bedrijfschap Horeca en Catering en EIM.

Hoe innovatief onderneemt u?
Ga naar de online checklist en ontdek het!

Meer nieuws & blogs, september 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73