Volg ons op sociale media

Ondernemen met sociale netwerken

Geplaatst op 30 september 2010 om 10:21

Kennis en relaties opbouwen via internet. Door de komst van internet en het ontstaan van de netwerkeconomie verandert het contact ingrijpend. Social media, vergelijkingssites, (micro-)blogs, forum, chatten, wiki's, social bookmarking, beeld en geluid delen via internet. Allemaal ontwikkelingen die u als MKB-ondernemer niet kunt negeren. Maar wat houdt het precies in? Hoe kunt u deze toepassingen slim laten werken voor uw bedrijf?

Een goede relatie opbouwen met uw klanten, relaties in uw omgeving en uw medewerkers is belangrijker dan ooit. Maar door de komst van internet en het ontstaan van de netwerkeconomie verandert het contact ingrijpend. Hoe u in contact blijft met uw relaties leest u in het nieuwe gratis werkboek.

Meer nieuws & blogs, september 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73