Volg ons op sociale media

1ste “NK Harddisk Poepen” in de smaak gevallen

Geplaatst op 13 oktober 2010 om 17:48

Vanwege de viering van het 15 jarig bestaan van de Woonboulevard Almelo was er van alles te doen op Koopzondag 10 oktober. Een van de activiteiten viel bijzonder op: Multimedia Center organiseerde het 1ste “NK Harddisk Poepen”. Dit is de spectaculaire multimediale variant op spijkerpoepen.

Zo’n 40 deelnemers lieten zich door professionals van Buitensport Twente naar een hoogte van 12 meter hijsen. Daar vandaan moesten ze een aantal computer hard-disks in doelen op de grond werpen. Winnaars Irene Meijaard en Rens Meijer namen aan het einde van de middag beiden een Ipod Nano in ontvangst van Lars Elferink, eigenaar van Multimedia Center.

Volgens Elferink hebben beide een behoorlijke prestatie geleverd: “Ik heb zelf ook een poging gewaagd en ik kan je vertellen dat het vanaf die hoogte niet meevalt om je angst te onderdrukken en dan ook nog een goede score neer te zetten”. Volgens hem zal dit evenement volgend jaar zeker een vervolg krijgen.

Meer nieuws & blogs, oktober 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73