Volg ons op sociale media

Beslist.nl stuurt aan op 'prijzenoorlog' cpc-tarieven

Geplaatst op 21 oktober 2010 om 14:52

Beslist.nl verlaagt de minimale kosten per klik voor opname op zijn vergelijkingssite van 15 naar 10 eurocent. Het bedrijf haalt uit naar concurrent Kieskeurig.nl en verwacht dat het verlaagde instaptarief een 'prijzenoorlog' tussen vergelijkingssites teweeg zal brengen.

Dat laten directeur Kees Verpalen en marketingmanager Leon Kramer weten aan Twinkle. Volgens Verpalen is de prijsverlaging een reactie op ‘signalen uit de markt’. De directeur stelt: ‘Met veel webwinkels onderhouden we nauwe contacten. Uit gesprekken die we de afgelopen maanden hebben gevoerd, kwamen steeds dezelfde geluiden naar boven drijven. De marges zijn zwaar onder druk komen te staan als gevolg van de prijsverhogingen in de cost per click die de afgelopen tijd door onze concurrent zijn doorgevoerd. Veel webwinkels wordt zo het mes op de keel gezet.’ Lees het artikel op Twinkle.

ICTWaarborg heeft samen met enkele deelnemers de afgelopen maanden overleg gehad met de grote vergelijkers.

Meer nieuws & blogs, oktober 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73