Volg ons op sociale media

iDeal ook in buitenland

Geplaatst op 23 oktober 2010 om 10:48

Vanaf komende week werkt het populaire betalingssysteem iDeal samen met Duitsland en Oostenrijk aan een koppeling met bestaande systemen daar. Dat zei algemeen directeur Piet Mallekoote van Currence, het bedrijf achter iDeal vrijdag.
Het succes dat iDeal in Nederland heeft, hebben de daarop lijkende systemen in het buitenland nog lang niet. Naar verwachting worden dit jaar in Nederland 65 miljoen betalingen met iDeal verricht; in Duitsland gaat het om slechts vijf miljoen transacties op jaarbasis en in Oostenrijk gaat het om drie miljoen handelingen.
Momenteel kunnen iDeal-betalingen alleen van en naar Nederlandse betaalrekeningen plaatsvinden. Vooral bij webshops is deze betaalmogelijkheid populair.

Meer nieuws & blogs, oktober 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73