Volg ons op sociale media

Windows 8 over twee jaar

Geplaatst op 25 oktober 2010 om 16:41

In een blogpost heeft Microsoft Nederland laten weten dat Windows 8 over twee jaar op de markt kan worden verwacht, zo meldt ZDNet. De blogpost zelf is een onschuldige tekst over de eerste verjaardag van Windows 7. In de laatste alinea wilde Microsoft toch vooruitblikken naar de volgende versie van het besturingssysteem, Windows 8. Daarbij werd gezegd dat Windows 8 nog zo'n twee jaar op zich zal laten wachten.Een opmerkelijke openhartigheid van Microsoft Nederland, omdat het bedrijf nog nooit zo concreet over de volgende versie van Windows heeft gecommuniceerd. Waarschijnlijk is men daar ook zelf van geschrokken, want inmiddels is de bewuste zin uit de tekst van de blogpost verdwenen.

Meer nieuws & blogs, oktober 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73