Volg ons op sociale media

Infosecurity.nl 3 en 4 november

Geplaatst op 28 oktober 2010 om 09:19

Op 3 & 4 november 2010 openen de deuren van Infosecurity.nl! Ook op deze editie vindt u weer een breed expositieprogramma, ijzersterk seminars en veel activiteiten. Maar natuurlijk draait het om de nieuwe producten, oplossingen en diensten die de exposaerende bedrijven u laten zien. Op deze pagina's leest u precies wat u kunt verwachten én kunt u uw gratis toegangsbadge aanvragen.

HCC!digital, hét digitale kennisevenement
HCC organiseert: HCC!digital, hét digitale kennisevenement, op vrijdag 5 en zaterdag 6 november aanstaande. HCC is met een groot HCC-paviljoen aanwezig waar bezoekers onder andere workshops en presentaties kunnen volgen over de volgende thema’s: Games, Hard- en Software, Digitale Fotografie, Mobile life, Home Entertainment HD/BluRay/3D, Veilig gebruik van Internet en Social Media,. Daarnaast presenteren diverse partners van HCC zich op het paviljoen, aansluitend op deze thema’s. Lees hier verder.

Meer nieuws & blogs, oktober 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73