Volg ons op sociale media

ConsuWijzer komt naar consumenten toe!

Geplaatst op 29 oktober 2010 om 08:31

In de week van 8 tot en met 12 november 2010 organiseren ConsuWijzer en het Juridisch Loket de Recht op Rechtdagen over garantie. Voor consumenten een unieke kans om aan één van de juridisch adviseurs persoonlijk garantievragen te stellen.

Waar en wanneer?
Hebt u vragen over garantie? Wilt u weten wat uw rechten zijn? Hebt u misschien hulp nodig bij het schrijven van een brief aan een verkoper? Of bij het gesprek met de winkelier? Wilt u weten hoe het bijvoorbeeld zit met de levensduur van een computer, dvd-speler of televisie? Dan nodigen wij u van harte uit om ons in de week van 8 tot en met 12 november op te zoeken in één van de negen vestigingen van het Juridisch Loket.

Bekijk de flyer hier.

Gratis advies van juridisch adviseurs en technische experts
In deze week kunt u op verschillende locaties van het Juridisch Loket persoonlijk gratis advies krijgen van een juridisch adviseur van ConsuWijzer en/of het Juridisch Loket. Ook zoeken onze medewerkers samen met u naar een praktische oplossing voor uw garantiekwestie. In deze week kunt u op negen locaties ook terecht voor een technisch advies over uw kapotte apparaat, zoals een laptop of dvd-speler. Hiervoor hebben wij onafhankelijke technische experts geregeld. Let op! Er is niet iedere dag op elke locatie een technische expert of een juridisch adviseur van ConsuWijzer aanwezig.

Over garantie (Consuwijzer)
Garantiewijzer (ICTWaarborg)
Fabrikanten en distributeurs misbruiken het regresrecht (ICTWaarborg)
ICTWaarborg-garantie (ICTWaarborg)

Meer nieuws & blogs, oktober 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73